Високий рівень засвоюваності

Висока смакова привабливість

Високий рівень активності

Баланс кишкової мікрофлори

злакові, м’ясо та м’ясні субпродукти, олії та жири, екстракти рослинних протеїнів, субпродукти рослинного походження, дріжджі, мінеральні речовини.

ДОБАВКИ (на 1 кг): харчові добавки: Вітамін A - 6 700 MO; Вітамін D3 - 600 MO; E1 (Залiзо) - 24 мг; E2 (Йод) - 1,9 мг; E4 (Мiдь) - 8 мг; E5 (Марганець) - 31 мг; E6 (Цинк) - 104 мг. Консерванти, антиоксиданти.

Аналітичний склад Загальна
кількість
Сирий протеїн (%) 30
Сирий жир (%) 18
Сира клітковина (%) 2,9
Сира зола (%) 6,7
МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ Загальна
кількість
Кальцій (%) 1,31
Фосфор (%) 0,9
Натрій (%) 0,50
Магній (%) 0,09
Мідь (мг/кг) 18
Залізо (мг/кг) 171
Марганець (мг/кг) 55
Цинк (мг/кг) 148
ВІТАМІНИ
Віт. A (МО/кг) 7000
Віт. D3 (МО/кг) 600
Віт. E (мг/кг) 100
Віт. B1 (Тіамін) (мг/кг) 2,4
ВИМІРЮВАНА ЕНЕРГІЯ
ОБМІНУ РЕЧОВИН
Метаболічна енергія (NRC 85) (ккал/кг) 3784
Метаболічна енергія (NRC 2006) (ккал/кг) 4196

*Докозагексаєнова та ейкозапентаєнова кислоти – поліненасичені жирні кислоти класу Омега-3.