Підтримання системи травлення

Баланс кишкової мікрофлори

Оптимальне зростання

Підтримання життєвої енергії

злакові, м’ясо та м’ясні субпродукти, олії та жири, екстракти рослинних протеїнів, субпродукти рослинного походження, мінеральні речовини, дріжджі.

ДОБАВКИ (на 1 кг): харчові добавки: Вітамін A -11 300 MO; Вітамін D3 - 1 000 MO; E1 (Залiзо) - 35 мг; E2 (Йод) - 2,7 мг; E4 (Мiдь) - 12 мг; E5 (Марганець) - 45 мг; E6 (Цинк) - 151 мг. Консерванти, антиоксиданти.

Аналітичний склад Загальна
кількість
Сирий протеїн (%) 31
Сирий жир (%) 15
Сира клітковина (%) 2,6
Сира зола (%) 6,7
МІНЕРАЛЬНІ РЕЧОВИНИ Загальна
кількість
Кальцій (%) 1,36
Фосфор (%) 1,05
Натрій (%) 0,40
Магній (%) 0,1
Мідь (мг/кг) 20
Залізо (мг/кг) 177
Марганець (мг/кг) 68
Цинк (мг/кг) 198
ВІТАМІНИ
Віт. A (МО/кг) 12000
Віт. D3 (МО/кг) 1000
Віт. E (мг/кг) 100
Віт. B1 (Тіамін) (мг/кг) 4,1
ВИМІРЮВАНА ЕНЕРГІЯ
ОБМІНУ РЕЧОВИН
Метаболічна енергія (NRC 85) (ккал/кг) 3645
Метаболічна енергія (NRC 2006) (ккал/кг) 4058

*Докозагексаєнова та ейкозапентаєнова кислоти – поліненасичені жирні кислоти класу Омега-3.